Zo herken je dat haar borsten niet echt zijn

825

En je hoeft er niet eens eerst aan te voelen.

Vrouwelijke vormen… wij zijn fan. We kunnen er urenlang naar kijken. Maar hoe herken je nu of er in die waanzinnige decolleté borsten van Moeder Natuur of Jeff Hoeyberghs zitten?

Ze staan te dicht bij elkaar
Tussen echte borsten van de meeste vrouwen zit een ruimte van ongeveer vier tot zes centimeter.  Een setje siliconen zal dit gat aanzienlijk dichten. Als haar borsten elkaar in het midden raken, mag je er bijna al je geld op zetten dat ze na haar pubertijd nog een handje werd geholpen.

Ze zitten hoog
Normaliter kom je haar balkon ter hoogte van haar oksels tegen. Bij dames die hun voorgevel lieten renoveren vallen ze soms iets hoger uit.  Let wel op voor je verkeerde conclusies maakt: push-up beha’s en sommige bikini’s genereren hetzelfde effect.  Zo zou het kunnen zijn dat die knappe deerne je bij het ontkleden je alsnog voor de zot houdt. 

Ze zijn zo rond als meloenen
Borsten zijn fruitig. Natuurlijke exemplaren hebben vaak de vorm van een peer en zijn iets voller aan de onderkant. Valse borsten daarentegen zijn door de implantaten gelijkmatiger verdeeld en vertonen eerder de vorm van grote ronde meloenen. Aan jou de keus welk fruit jij het liefst lust.

Je ziet littekens
Siliconen komen er natuurlijk niet vanzelf in. Plastische chirurgen hebben de keuze  uit vier verschillende ingangen waar zij implantaten kunnen aanbrengen: de navel, de oksels, de plooi aan de onderkant van haar borsten of rondom de tepels.  En waar er gesneden is, heb je een litteken. 

Het kan klotsen
Mannen met erg goede oren zouden het kunnen horen. Dames die gekozen hebben voor zoutoplossingen in plaats van siliconen kunnen een klotsend geluid veroorzaken, eens de olijke tweeling in beweging is. Dit heeft te maken met het feit dat de plastisch chirurg het implantaat pas opvulde toen die al in haar borst zat, en er zo een heel klein beetje lucht is in terechtgekomen.

 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur