Zonnestraaltje Olivia Culpo is niet zo zelfzeker dan ze doet uitschijnen (foto’s)

10.724

Ze oefent zelfs haar poses in de spiegel…

“I play dress up, play pretend, & cook pretty food”: ze speelt en kookt graag, maar wat velen niet weten is dat de enige Amerikaanse die de laatste twintig jaar Miss Universe is geworden, best wel onzeker is. Zo is ze voor het tweede jaar op rij verkozen om te verschijnen in de Sports Illustrated Swimsuit Edition, zowat de Amerikaanse versie van de Vlaamse P-Badpakkenspecials van weleer, maar voor ze naar exotische stranden afreisde, ging ze nog wel ten rade bij het wereldberoemde badpakkenmodel Hannah Ferguson in de zoektocht naar de vraag hoe ze het best op foto pakt.  

Practice in the mirror, practice all of your poses, have 10 poses ready, know your angles!‘ was het antwoord en na wat oefenen voor de spiegel, besloot het meisje dat ooit haar vriend dumpte wegens te weinig actie tussen de lakens,  naar het strand te trekken en zich te laten fotograferen met haar iPhone. Dat voorbijgangers maar raar opkeken, nam ze er graag bij. 

Het strand is ook niet veraf voor Olivia. Daar ze een aan/uit-relatie heeft met NFL-speler Danny Amendola en deze speelt en resideert in Miami, Florida,  hoeft ze soms niet ver te gaan voor een zonnige locatie. Florida  wordt niet voor niets The Sunshine State genoemd.

Geniet van Olivia, ons zonnestraaltje van de dag.

1

Picture 1 of 30

Foto’s: Instagram

 

 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur