Zoveel betaalt u om de Rode Duivels het WK te zien winnen

1.626

Volgend jaar is het weer voetbalfeest. Pure fun, maar helaas hangt er ook een stevig prijskaartje aan vast.

Binnen exact een week weten we tegen wie de Rode Duivels het in de groepsfase moeten opnemen volgend jaar op het WK in Rusland. U kunt de prestaties van de Belgen perfect vanuit uw luie zetel kosteloos volgen, maar de échte voetbalsfeer snuift u pas op als u er in levenden lijve bij bent.

Het ideale scenario zou dan ook zijn dat Hazard & co voor het eerst in de geschiedenis het WK winnen, maar dan tast u behoorlijk diep in de buidel. Reisblog Travelbird.be berekende de gemiddelde kosten voor de vluchten, tickets, accommodaties en andere onkosten.

De VIP-categorie is al helemaal onbetaalbaar, maar laat ons even focussen op de Jan Modaals onder ons. Overleven de Rode Duivels de groepsfase niet, dan betaalt u gemiddeld 2.142 euro. Voor de achtste finales komt daar nog eens 760 euro bij, voor de kwartfinales 668 euro, voor de halve finales 922 euro, en spelen ze de finale, dan legt u er nog eens 703 euro bovenop. In het totaal bent u dus een goeie 5.000 euro kwijt. Ach, u leeft maar een keer, toch?

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur