Zwoele Chloe Ayling gooit haar T-shirt aan de kant (foto’s)

6.965

Vorig jaar deed de Britse blondine heel wat stof opwaaien.

Een dik jaar geleden was Ayling nog een onbekende jongedame die aan de bak trachtte te komen als model. Daarvoor adverteerde ze op verschillende websites.

Op een keer werd ze gecontacteerd door een fotograaf uit Milaan. Die zou haar een mooie som betalen voor een fotoshoot met haar. Eens daar gearriveerd, stond er echter geen fotograaf op haar te wachten. Wel enkele Roemenen met schietijzers. Die hielden haar gevangen en probeerden haar te verkopen voor 50.000 Bitcoins, maar na zes dagen wist Ayling te ontsnappen.

Geen hond die haar toen geloofde: iedereen dacht dat ze het verhaal verzonnen had om een beetje beroemd te worden.

Of het nu waar is of niet: in Italië zitten er thans Roemenen in de gevangenis die wat met de zaak te maken zouden hebben. Ten tweede: mocht het verzonnen zijn, dan is Chloe Ayling wel geslaagd in haar opzet. Ze wérd namelijk bekend.

In eigen land schittert ze in een aantal realityshows, maar tussendoor vliegt ze ook de wereld rond als model. En tijdens al dat reizen neemt ze geregeld selfies om met de rest van de wereld te delen. Soms gooit ze daarvoor zelfs eerst haar T-shirt aan de kant.

1

Picture 1 of 10

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur